Alambre con Piña (Los Menehune)

Hello everybody, it is John, welcome to my recipe site. Today, I will show you a way to make a special dish, Alambre con Piña (Los Menehune). One of my favorites. For mine, I am going to make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Alambre con Piña (Los Menehune) is one of the most popular of recent trending meals in the world. It is simple, it's quick, it tastes delicious. It's enjoyed by millions every day. They are nice and they look fantastic. Alambre con Piña (Los Menehune) is something that I have loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Alambre con Piña (Los Menehune), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Alambre con Piña (Los Menehune) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Alambre con Piña (Los Menehune) is 5 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Alambre con Piña (Los Menehune) estimated approx 35 minutos.
To get started with this particular recipe, we must first prepare a few components. You can have Alambre con Piña (Los Menehune) using 10 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve that.
La historia de esta receta es muy sencilla: la preparé por discrepancia entre mis parientes debido a la preferencia o rechazo hacia el pimiento morrón. En la lista de mis recetas encontrarán mi "Alambre de Res 5 Estrellas" que fue mi idea original.
Los polinesios sortearon las terribles olas del Océano Pacífico hasta alcanzar el archipiélago de Hawái. Vaya sorpresa que se llevaron al descubrir en estas nuevas tierras que ahí había ya observatorios astronómicos, canales para el agua e incluso separadores en los lagos para criar peces ¿Quiénes habían hecho tales maravillas? ¿Gigantes o dioses? Los chamanes llegaron a la conclusión de que se trataba de los Menehune, un pueblo oculto entre la selva integrado por seres parecidos a los humanos, pero más pequeños en tamaño; inteligentes y espiritualmente avanzados como para dominar las ciencias naturales y ocultas ;) Les dejo un maravilloso video de danzas del Pacífico. https://www.youtube.com/watch?v=IQin3x3XHJI
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Alambre con Piña (Los Menehune):
- 3/4 kg bistec de res "picado para taco"
- 1 taza piña fresca picada en cubos pequeñitos
- 300 g queso manchego picado
- 300 g tocino ahumado
- Al gusto sal
- Al gusto pimienta negra molida
- 1 pizca mejorana seca
- 1 pizca tomillo seco
- 1 cebolla blanca pequeña
- 4 cucharadas salsa inglesa
Instructions to make to make Alambre con Piña (Los Menehune)
- Corta el tocino en cuadros pequeños. Ponlo a fuego medio en una cacerola amplia, donde se va a preparar el guiso (esta debe ser preferentemente antiadherente y con tapa). El tocino deberá dorarse al tiempo que suelta su propia grasa, esta será la única que lleve nuestra receta. Mientras el tocino está listo podemos picar la cebolla en cuadros medianos.
- Cuando el tocino haya liberado la grasa, añade la carne y mueve de manera constante durante unos minutos a fin de mezclar ambos ingredientes. Añade la sal, pimienta, salsa inglesa, tomillo y mejorana (estos dos últimos desmenúzalos entre tus dedos).
- Mueve constantemente hasta que la carne haya sellado y tomado su color. Añade la piña fresca y la cebolla. Remueve una vez más hasta que tu alambre tome un aspecto uniforme.
- Deberá estar en el fuego medio aproximadamente veinte minutos. La carne y la piña soltarán su jugo. Este deberá ir adquiriendo consistencia y reducirse poco a poco. Remueve de cuando en cuando para asegurarte de que los ingredientes no se peguen al fondo del recipiente ni se aglomeren entre ellos.
- Después de veinte minutos de cocción prueba la carne. Esta deberá ser suave y jugosa. Rectifica sazón y añade los cubos de queso, mueve con suavidad para que estos se integren también. A más tardar en tres minutos estos deberán gratinarse y tu alambre estará terminado. Sirve con las guarniciones de tu predilección y tortillas (de maíz, harina o mixtas) ¡ME ALEGRA ESTAR DE REGRESO EN COOKPAD!
As your experience as well as self-confidence expands, you will locate that you have a lot more all-natural control over your diet regimen as well as adjust your diet regimen to your personal tastes over time. Whether you wish to offer a dish that makes use of less or more ingredients or is a little bit more or less zesty, you can make straightforward modifications to achieve this objective. To put it simply, start making your dishes promptly. As for standard food preparation abilities for novices you do not need to learn them yet only if you master some straightforward food preparation strategies.
This isn't a total overview to fast and simple lunch recipes but its great food for thought. With any luck this will obtain your innovative juices flowing so you can prepare scrumptious meals for your household without doing a lot of heavy meals on your journey.
So that is going to wrap this up for this exceptional food Easiest Way to Prepare Award-winning Alambre con Piña (Los Menehune). Thanks so much for your time. I am confident you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
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